Halaman

SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA :) COMMENT , FOLLOW :) I WILL FOLLOW U BACKKKK!!! ;)

Selasa, 20 November 2012

Think +tive

Hai ! selamat petangg ! =)

Arghhh , stresss , stress , stress . kenapa ? 2 3 harini aku tidur macam2 mimpi . tahu mimpi ape ? sejak mimpi putus haritu , harihari mimpi pasal b , tp mimpi bukan sebarang mimpi , ni mimpi b curang laa , mimpi nak turun tangga masa tuu nak pergi jumpa b tapi tangga tu sangat menjunam , sangat menyeramkan , sampai dalam mimpi tuu . aku nak turun tangga pun aku rasa takot , dalam hati 'Eeee , aku dahh nak mati ke ni' nampak disitu ? tapi masa mimpi ni siangg, kenapa dengan aku ?

tafrsir mimpi . 
  •  Mimpi turun tangga, ia bermakna keburukan.
betol ke?? uwaa , benda buruk ape yang nak datangg ? sejak mimpi mimpi aku rasa tak sedap hati 24hours . taktahu laa macam xsenang duduk . kenapa kenapa ? aku malas nak desak b . aku takut benda tu tambah memudaratkan lagi hubungan , sekarang ni aku takut aku takut , aku rasa b dah lain macam . taktahu kenapa . sedih sangatt . tapi aku kena  think +tive . selalu pikir postive . entah laa . rasa macam nak mental pun ye jugaa . macam macam lg . rasa sedih , xsedap hati , aku memang cmni kalau bendabenda buruk nak berlaku aku akan rasa sedihh mcm ni . aku da dapat detect dulu , aku dah dapat rasa . tapi aku harap . aku harap . bukanlaa b yang buat perangai , semoga takda kena mengena dengan hubungan aku dgn mimpi tu semuaa . mahu menangiss aku , menangis kehilangan laa nampaknyaa :'( rasa tak sanggup jee nak hadapi lg , baru rasa 6bulan lepas da rasa kehilangann , rasa mcm nakkk GILA , mental . arghhh , stressss akuuu . 2 3 harini aku tidur asyik berjaga , bila berjaga rasa nak menangiss , kenapa yee ?? aku taktau laa kenapa , aku harap b tak buat perangai , dann salah gunakan kepercayaan aku pada dia , aku harap sangatttttt . :'(


oklaa bai .

♥ ZANA =)

2 ulasan:

HannaNana Swift berkata...

just think positve, mainan tido je tu ^_^

cikpinky berkata...

bca doa sblum tido.hehe..insyaallah semuanya akan baik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...