Halaman

SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA :) COMMENT , FOLLOW :) I WILL FOLLOW U BACKKKK!!! ;)

Ahad, 18 November 2012

MIMPI

Hi ! 
Selamat Pagi ! 

Disebabkann malam tadi aku da 'BERMIMPI' sampai menangiss air mata bercurah2 boleh dikatakann basahlaa bantal . kalau korang baca ayat ada kucar kacir sikit maap laa ye , pagi2 ni nak update blog aku rasa mcm aku ni lambat pickup jee , nak pk  benda apa yang aku pegang ni , tu pun susahh . kenapa ? mmg pagi2 cmtu ea ? hahhaha . okey . sape2 yang dengar radio SURIA CINTA malam tadi mesti korang tau kan ? ada lelaki tu nama NAZ menangis sebab awek dia suruh lupakann dia . OHH . aku dengarr pun aku nak menangis sebab lelaki tu sampai menangis , kenapa jadi macam tu? takpayah cakap . aku da dua kali di perlakukan begitu , memang sakitt . sakit sangat . sedih tak terkata aku pun taktaw berapa banyak dah menangis sebab benda mcm tu . boleh nak dikatakann MEMBAZIR AIR MATA . bermimpi mungkin boleh buat bahagia dan juga mimpi boleh juga buat KAU MENANGIS masa tu jugakkk . arghhh . mungkin sebab tu juga malam tadi aku bermimpi sampai menangis . ni mimpi bukan sebarang MIMPI . ni MIMPI di tinggalkann KEKASIHH . patut ke aku mimpi benda mcm tu ? wat sadisss jee . da laah malam tadi kena tengking . sadis . sadis . sadis . tak patut betol . dalam mimpi aku menangis pastu aku cakap 'B , KENAPA B NAK TINGGALKAN BABY , KENAPA ! B XSAYANG BBY KE' pastu b pun balas 'AAH , B XSYG KAT BBY' lebat je airmata masa tu , menangis , melolong , terlolong , . ya Allah . . kenapa laa aku boleh mimpi macam tu , mohon jangan  pisahkan aku dengan dia , da 3 kali aku kehilangan dia . . aku da try buat yang terbaikk untuk ituu , untukkk semua orangg . mmg xpatut menangis sebab 'KEKASIH' tapi patutlaaahh MENANGIS sebab DITINGGALKAN . . beza okey , , beza ! aku harap tu hanya sekadar mimpi . orang cakap mimpi hanya mainan tu , kalau percaya nanti kurafat . percaya atau tidak terletak diri pada masingmasing . orang tua tua kata kalau MIMPI DITINGGALKAN KEKASIH maksudnyaa J0D0H PANJANGG . harapharap mcm tu jee . 50% 50% je boleh percaya . harap mimpi tu xjadi kenyataan , MAU MELOLONG aku . arghhh . stresss . 


ni laa B (BEBEAR) aku , 
aku harap  benda tu xkan jadi pada hubungan aku . arggghh . seriauseriau . aku dengan dia ni da 7tahun . daripada aku xkenal CINTA tu ape ?MAINAN ke ? sampai laa sekarang ni aku tauu . dia laaa CINTA PERTAMA aku , aku harap dia CINTA TERAKHIR aku . tolong doa kann hubungan aku dgn dia kekal sampai akhir hayat kami . terus terangg . aku mmg da banyak kenal cinta tu ape , sakit kecewa , suka , ria , sayang - menyayang dann banyak lagi .. oklaaabai 

♥ ZANA =)

4 ulasan:

Awana Suzanna berkata...

InsyaAllah dear.... moga berkekalan... Aminnn....

Nur Suzana berkata...

InsyaAllah.. aminaminamin =)

Nur Suzana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

In sha Allah...amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...